QUAZAR Speaker Clock Qi Wireless Charger töltőállomás
  • Qi vezeték nélküli töltés technológia 5W
  • Óra, ébresztés funkció
  • Beépített Bluetooth speaker 5W
  • Digitális kijelző 3 fokozatban állítható fényerő
  • FM rádió, MP3 lejátszó és telefonkihangosító
  • Éjjeli, csökkentett fényerő funkció
  • Beépített akkumulátorral
  • Ajándék 220V-os csatlakozóval
  • Bluetooth 5 akár 40-50 méteres hatót távval a szabad zenehallgatáshoz


Speaker Clock Qi Wireless Charger töltőállomás

Praktikus, többfunkciós, vezeték nélküli hangszóróval és órával kombinált univerzális töltőállomás, amivel egyszerű ráhelyezéssel töltheted okostelefonodat. 

Okos és hasznos funkciók kerültek beépítésre a Speaker Clock Wireless Chargerbe:

  • Digitális óra és ébresztő, melynek a fényereje 3 fokozatban állítható
  • Qi vezeték néküli töltő állomás 5W teljesítménnyel
  • FM rádió, MP3 lejátszó és telefonkihangosító
  • TF és MicroSD kártya olvasó
  • Beépített vezeték nélküli bluettoh hangszóró

Nem kell többé kábeleket keresgélned, vagy megtört vezetékekkel, kilazult csatlakozókkal bajlódnod, nem számít már melyik töltő melyik telefonnal kompatibilis. A Speaker Clock Wireless Charger-rel szinte bármely okostelefon tölthető, márkától, típustól és csatlakozótól függetlenül használható több készülékhez is.(kompatibilitási listát megtalálod a Termékinformáció fülön)

Az asztal alá vagy az ágy mögé dugott töltőkkel, ronda kábelekkel ellentétben a Quazar vezeték nélküli töltője nem csupán praktikus, de szépen kivitelezett formájával stílusos design eleme is minden lakásnak, vagy irodának. A minőségi alapanyaghasználattal és a csúszásgátló okostelefonra méretezett töltőfelületével, könnyen használható is.

Nem csak szép de okos is

A Speaker Clock Wireless Charger Station egy valóban praktikus és sokoldalú eszköz. A pontos idő kijelzése és az ébresztő funkció mellett beépített hangszórójával ideális MP3 lejátszó és telefonkihangosító, de hallgathatjuk rajta kedvenc FM rádiónkat, vagy microSD kártyán lejátszhatjuk rajta kiválasztott zenéket. Qi vezeték nélküli töltőállomásként 5W teljesítményt képes leadni és kompatibilis minden Qi képes telefonnal. iPhone 8, X, 11-es szériák és Samsung 6-től felfelé minden típussal. Kompatibilitási lista a termékinformáció fülön található.

Többféle kijelző mód közül választhatsz, illetve beállíthatod az éjszakai használathoz ideális diszkrét kijelző funkciót is. A készülék beállítási lehetőségeiről részletes információt a letölthető magyar nyelvű használati utasításunkban találsz.

Használd vezeték nélküli hangszóróként és hallgass zenét szabadon a telefonodról. A bluetooth 5-nek köszönhetően a hatótáv akár 40-50 méter is lehet. Csak miheztartás végett, a normál bluetoothok, kb 10-15 métert tudnak.

Technikai háttér

A Speaker Clock Wireless Charger Station, Qi szabványú, vezeték nélküli technológián alapuló, indukciós telefontöltő. A rendszer lényege, hogy a töltéshez nincsen szükség arra, hogy kábeleket dugjunk a telefonba. Természetesen magát a töltőt csatlakoztatni kell a hálózathoz, illetve beépített akkumulátorálól is működtethető több napon át. Akkumulátoros használat esetén a Qi töltés nem működik.

Bármilyen okostelefonnal használható

Nem képes a telefonod Qi vezeték nélküli töltésre? Nem akadály! A korábban csak prémium kategóriás telefonokhoz elérhető technológiát ma már szinte minden új telefon tudja, de ha te ragaszkodsz régi, jól bevált okostelefonodhoz, a Quazar vezeték nélküli töltőit akkor is használhatod. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy kiegészítőként rendelsz a telefonod csatlakozójának megfelelő qi vevő adaptert itt

Az egyik microUSB, a másik lighting, a harmadik Type-C csatlakozóval rendelkezik, így lényegében minden okostelefont vagy iPhone-t alkalmassá tehetnek a töltőállomás használatára. Az iPhone készülékek az adapter segítségével lesznek képesek a Qi töltésre, kivéve az iPhone 8 és az iPhone X és 11-es típusok, melyek már kombatibilisek a Qi szabvánnyal, így üzemelnek a Quazar töltőivel adapter nélkül. 

Ezt a papírvékony (alig 1mm vastagságú) adaptert többféleképpen is használhatod. Ha a telefon hátlapja lepattintható, és a kialakítása lehetővé teszi, akár belülre is rakhatod. Ehhez csak távolítsd el a hátlapot, csatlakoztasd az adaptert a telefonodhoz, helyezd el a lapkát az akkumulátoron, majd pattintsd vissza a hátlapot.

Ha belülre nem tudod tenni, akkor a telefontokba is rakhatod. Ehhez csatlakoztasd az adaptert, simítsd a készüléked hátlapjára majd tedd vissza a tokot a telefonra. Szilikon és bőr tokkal is használhatod, a lényeg hogy 3 mm-nél ne legyen vastagabb a hátlapjuk.

A Speaker Clock Wireless Charger töltőállomáshoz egy 220V-os adaptert ajándékba adunk, mellyel csatlakoztathatod az elktromos hálózathoz.!

A vezeték nélküli életstílus

A termék használata annyira egyszerű, praktikus és kényelmes, hogy nagyon hamar rá lehet szokni. Talán elképzelni sem tudod, hogy néhány ilyen töltőállomás mennyire megváltoztathatja a napjaidat. Gondolj csak bele, hogy van egy ilyen az asztalodon, egy az éjjeliszekrényen és egy a nappaliban vagy épp a konyhában! Így amikor nincs a kezedben a telefon, gyakorlatilag folyamatosan töltőn lehet anélkül, hogy bármi extrát tennél vele. Csak leteszed és tölt. Plusz, ha mindig a töltőállomásokra teszed a telefonod, többé nem kell keresgélned sem. A jót könnyű megszokni :)

Ráadásul a Qi szabvány már olyan széles körben elterjedt, hogy biztos lehetsz benne, a Quazar Charger Station a jövőbeni készülékeiddel is kompatibilis lesz még jó sokáig.

A Spekaer Clock Wireless Charger 5V 1A (5 W) töltés leadására képes. Azoknál a telefonoknál, melyek energiaigénye magas, (például 5V 2A, vagy 5V 2,5A) és nagykapacitású akkumulátorral szereltek, ez a telejesítmény nem elegendő. Ebben az esetben a készülék nem fogja tudni feltölteni az adott telefont 100%-ban és/vagy a töltési idő hosszú lehet, valamint töltés közben a Charger Clock melegedhet.

Szín
Szín fekete

QUAZAR Speaker Clock Qi Wireless Charger töltőállomás

Házhozszállítás

Megrendelt árut az ország egész területén kedvezményesen vagy inygenesen házhoz szállítjuk, Magyarország területén kívülre sajnos nem áll módunkban szállítani.


 

Személyes átvétel

Webshopunkban rendelt termékekeket lehetőség van egyszerűen, személyesen is átvenni üzletünkben. Nem kell mást tenni, mint a rendelés leadása előtt kiválasztani "Személyes átvétel az üzletben" lehetőséget.


 

  • Cikkszám: QZR-WR09BL
  • Elérhető: Raktáron
  • 17,990-Ft
  • Nettó ár: 14,165-Ft
Billentyűzet Nokia 8600 Luna fekete A következő készülékekhez használható: Nokia 8600..
3,490-Ft
Nettó ár: 2,748-Ft
Kijelző érintőpanel LCD Xiaomi Redmi Note 9 fekete, előlap keret nélkül A következő készülékekhez..
16,990-Ft
Nettó ár: 13,378-Ft
Tok telefonvédő szilikon Alcatel OT-7041D Pop C7 S-line tpu átlátszó A következő készülékekhez ha..
1,690-Ft
Nettó ár: 1,331-Ft
Előlap BlackBerry 9000 Bold komplett ház fekete (qwerty) - alkatrészes A következő készülékekh..
8,990-Ft
Nettó ár: 7,079-Ft
Kijelző érintőpanel Xiaomi Redmi Note 5 (lcd, érintőpanel, átvezető fóliával) fehér€..
15,990-Ft
Nettó ár: 12,591-Ft
Tok álló bőr Samsung SM-G360 Galaxy Core Prime (ultra slim design, rejtett mágneses zár szilikon bel..
1,999-Ft
Nettó ár: 1,574-Ft
Előlap Nokia N95 ezüst előlap grafit középrész akkufedélél..
6,990-Ft
Nettó ár: 5,504-Ft
Képernyővédő üveg fólia Huawei P9 Plus törlőkendővel (1 db-os, edzett üveg, karcálló, 9H) TEMPERED G..
1,990-Ft
Nettó ár: 1,567-Ft
Műanyag telefonvédő Samsung GT-N7105 Note 2 LTE Goospery (QuickWindow) flip feketeA következő készül..
2,290-Ft
Nettó ár: 1,803-Ft
Tok telefonvédő gumi 0,3mm Huawei P9 Plus lite ultravékony átlátszóA kép csak illusztráció!A követke..
1,499-Ft
Nettó ár: 1,180-Ft
Adatátvitel adatkábel és töltő (USB - Type-C speciális, 8 mm hosszított fej, 100cm) fekete  ..
2,500-Ft 1,990-Ft
Nettó ár: 1,567-Ft
Adatátvitel adatkábel és töltő Samsung GT-S7562 Galaxy S Duos (microUSB) ECB-DU5ABE fekete A köve..
3,490-Ft 1,490-Ft
Nettó ár: 1,173-Ft
Akkufedél Samsung SM-G930 Galaxy S7 hátlap GH82-11384D fehér A következő készülékekhez használhat..
7,990-Ft 6,990-Ft
Nettó ár: 5,504-Ft
Akkufedél Samsung SM-A510F Galaxy A5 (2016) hátlap fehér A következő készülékekhez használható: ..
4,490-Ft 2,490-Ft
Nettó ár: 1,961-Ft
Akkufedél Samsung SM-G920 Galaxy S6 hátlap arany GH64-04550C A következő készülékekhez használhat..
6,990-Ft 4,990-Ft
Nettó ár: 3,929-Ft
Becsukom-kinyitom, letettem-felvettem, ennél egyszerűbb használat nincs az idős embereknek! Extra ..
22,990-Ft
Nettó ár: 18,102-Ft
Hungarian Rings,Magyar Gyűrű, Magyar Gyűrűk,Varázs karika,Magyar karika,Bűvös karika,Varázs Gyűrű! ..
2,500-Ft
Nettó ár: 1,969-Ft
Gyártó: Samsung Modell: EHS61ASFWE Leírás: Egyszerű Samsung sztereó headset. A 3,5-es Jack vé..
1,990-Ft
Nettó ár: 1,567-Ft